Mijn naam is Mariët Ebbinge. Vanaf april 2014 ben ik voor mezelf begonnen. Ik heb een jarenlange ervaring in journalistieke, redactie- en congreswerkzaamheden. Ik ben onder andere hoofdredacteur geweest van twee bladen: Sigma en Zorgmarkt.

Het juiste verhaal
Door mijn ervaring als (hoofd)redacteur kan ik een goed verhaal neerzetten. Ik vind het belangrijk om het juiste verhaal op de juiste –heldere – manier te vertellen. En daar denk ik graag, voordat ik een letter op papier zet, met u over mee.

Ik heb een brede focus : ik schrijf onder meer over kwaliteitsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, algemeen management, hrm.  Maar mijn specialisatie is de gezondheidszorg.  Door mijn werk als hoofdredacteur van Zorgmarkt heb ik veel kennis van de beleidsmatige en managementkant van de zorg. Voor Zorgmarkt maakte ik reportages en interviews met diverse zorgbestuurders, beleidsmakers, zorgondernemers en zorgprofessionals.

Ik schrijf graag langere artikelen met diepgang, maar ben er ook goed in om veel te vertellen in weinig woorden. Voor folio-uitgaven én online-uitgaven.

Naast journalistieke artikelen kunt u bij mij ook terecht voor redactiewerk en voor het organiseren van congressen en soortgelijke evenementen.